circle
circle

Om oss

En försäkringsförmedlare som alltid står på din sida

Varför Osséen
Försäkrings-
mäklare?

Något som förenar oss på Osséen är att vi älskar utmaningar som leder till att vi lär oss nya saker och som skapar en “aha”-upplevelse för er som kund.

Genom att välja Osséen som tillgänglig samarbetspartner utmanar vi tillsammans försäkringsbolagen och nuvarande synsätt på riskhantering och försäkringsskydd. Självklart är vi inte anknutna till ett enskilt försäkringsbolag.

Kontakta oss

Vår vision

Vi på Osséen vill skapa bästa möjliga kundupplevelse genom att gå mot strömmen och våga göra saker annorlunda!

Ett lyckat uppdrag för oss är ett resultat av bra kommunikation och ett ömsesidigt förtroende. Det förtroendet vi får vill vi ständigt bygga vidare på genom att alltid ligga steget före.

Genom att vara engagerade och lära känna våra kunder kan vi anpassa vår arbetsprocess. Vi vill också att våra kunder ska ta del av vår kunskap utan att tappa fokus från den egna verksamheten. Med en innovativ approach till varje uppdrag och till våra egna processer vill vi vara förmedlaren som alltid utmanar!

Trust Risk Control

Osséen Försäkringsmäklare ingår i Trust Risk Control, ett internationellt förmedlarnätverk.

Genom att ingå i ett globalt nätverk av försäkringsförmedlare kan vi erbjuda snabb och personlig service i hela världen. Vi agerar också lokal representant för nätverket i Sverige och hjälper våra utländska samarbetspartners med lokal försäkringsservice.

Trust Risk Control skylt
Hemmakontor med imac

Jobba med oss

Vi på Osséen har en stark ambition att växa och söker därför ständigt efter nya medarbetare

Är du förmedlare eller har du erfarenhet av företagsrelaterad skadeförsäkring och söker efter nya utmaningar? Vi vill i sådana fall gärna lära känna dig och hitta möjligheter att utvecklas tillsammans. Kontakta oss gärna för mer information!

Skicka in din spontanansökan

Vi söker just nu efter nya medarbetare som vill utvecklas med oss. Kontakta oss gärna om du är försäkringsförmedlare eller har erfarenhet inom företagsrelaterad skadeförsäkring.

  • utvecklas@osseen.se
  • Länk